Servicii oferite

Endodontia se ocupa cu tratamentele de canal, care constau in scoaterea nervului, urmata de obturarea (plombarea) canalului. 

Odontoterapia reprezinta ramura medicinii dentare care se ocupa cu:

  • tratamentul leziunilor carioase (caria dentara) ;
  • tratarea tuturor leziunilor provocate de cariile dentare.

Parodontologia este acea specialitate a medicinei dentare care se ocupa cu studiul intregului sistem ce mentine dintii in oasele maxilare, acest sistem fiind numit parodontie sau spatiu parodontal.

Pedodontia este specialitatea stomatologica ce are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specific dentitiei temporare si a dentitiei permanente la adolescent.

Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară. în ziua de azi, societatea acordă tot mai multă atenție și importanță înfățișării exterioare și a aspectului fizic, iar in aceste condiții nu trebuie să ne mai mire ca o astfel de procedură este atât de solicitată de către pacienți.

Lorem ipsum dolor sit amet, sed dicunt oporteat cuum Tuo iomnis persequeris neglegentur, facete commodo ea use possit lucilius.

Lorem ipsum dolor sit amet, sed dicunt oporteat cuum Tuo iomnis persequeris neglegentur, facete commodo ea use possit lucilius.

Zambeste si iubeste cu noi

0369409116